Zakaj Kolekcija KNOF?

by | Mar 19, 2021

Pozdravljeni v novi dobi nakupovanja. 

KNOF je socialno podjetje, katerega glavno vodilo je trajnost, predvsem v smislu trajnostnega razvoja in krožnega gospodarstva. Naša vizija je vključujoča družba, ki biva v prijetnem in čistem okolju. Zavedamo se odgovornosti, da kot podjetje in posamezniki samo skupaj sodelujemo pri oblikovanju lepše prihodnosti.  

 

Kot odgovor na trenutno korona krizo smo v našem trajnostnem stilu s Salonom pohištva s karakterjem in z našimi butiki ponovne uporabe Stara šola oblikovali Kolekcijo KNOF Pomlad-Poletje 2021, ki predstavlja »jagodni izbor« edinstvenih kosov rabljenega ali kreativno nadgrajenega pohištva, svetil, oblačil, uporabnih in dekorativnih predmetov za dom ter drugih edinstvenih predmetov s karakterjem.  

Posebno pozornost smo namenili izdelkom slovenskih oblikovalcev in blagovnih znamk iz preteklosti (Stol Kamnik, Meblo in drugi) ter oblikovno nadgrajenemu pohištvu s strani oblikovalcev KNOF. Vsem je skupna vizualna dovršenost, kakovost in originalnost. V spletnem butiku Collection.Knof.si so s prvim pomladnim dnem 20. marca 2021, navdušenci, ki iščejo edinstvene, oblikovno dovršene ali zbirateljske kose lahko poiskali zaklad zase.  

 

S kolekcijo želimo spremeniti pogled in stigmo nakupovanja rabljenih predmetov. Kot odgovor na trend instant potrošništva, želimo predstaviti drugačen način nakupovanja, kjer bo nakup rabljenih ali kreativno nadgrajenih predmetov nekaj ekskluzivnega. Smo prvi, ki združujemo trend s trajnostjo. 

 

V skupnosti KNOF imamo vizijo lepše prihodnosti, v kateri se vsak posameznik ali podjetje zaveda svojega vpliva, ki ga ima na družbo in na okolje. Z vsakim projektom in izdelkom, KNOF pripomore k temu cilju. 

 

Vabimo vas, da nas pri tem podprete tudi vi. Hvala.

Kolektiv KNOF