KNOFcycle TEKSTIL – box za oddajo odvečnih oblačil

20,0025,00

KNOFcycle TEKSTIL je sistem s katerim omogočamo ozaveščenim osebam zabavno in udobno storitev za odgovorno osvoboditev od kvalitetnih oblačil, ki jih ne potrebujejo več.

Če se bodo podarjena oblačila ujemala z našimi standardi, vam bomo v celoti povrnili strošek naročila KNOFcycle boxa in storitve prevzema na domu* v obliki vrednostnega bona za nakup naših izdelkov v spletni trgovini collection.knof.si. Z donacijo bolj kvalitetnih oblačil pa lahko pridobite tudi dodatne vrednostne bone (do 100 eur)!

* Vaše sodelovanje v KNOFcycle sistemu je povezano z določenimi stroški. Vaše plačilo krije stroške poštnine boxa do vas in nazaj k nam, stroške sortiranja ter obdelave oblačil oziroma predelavo v primeru, da nam pošljete neuporabna oblačila. Ponovne uporabe pa ni brez nakupov rabljenih izdelkov. Zato vam za donacijo kvalitetnih oblačil v zahvalo povrnemo stroške v celoti v obliki vrednostnega bona.

 

Kako deluje KNOFcycle sistem?

1. Če še nimate KNOFcycle boxa, ga naročite tukaj in dostavili vam ga bomo na vaš naslov (vsa poštnina je že všteta v ceno).

Če naš KNOFcycle box že imate in želite koristiti le našo storitev prevzema in povračila stroška v obliki vrednostnega bona, potem ravno tako tukaj naročite storitev KNOFcycle - spodaj izberete opcijo "imam že box".

2. Ko imate KNOFcycle box v rokah, ga napolnite z oblačili in obutvijo (standardi ohranjenosti so podrobno opisani na naši spletni strani).

3. Ko je box pripravljen izpolnite kratek obrazec ali nas pokličite na 

068 612 989

in kurir bo škatlo prevzel na vašem domu (cena boxa že vsebuje strošek plačane povratne poštnine za napolnjeno škatlo).

4. Če se bodo podarjena oblačila ujemala z našimi standardi kakovosti, vam bomo povrnili strošek v obliki vrednostnega bona za nakup naših izdelkov v spletni trgovini collection.knof.si. Z donacijo kvalitetnih oblačil pa lahko pridobite tudi dodatne vrednostne bone.

Hvala, da ste vaša oblačila podarili nam! Obljubimo, da bomo prejeta oblačila skrbno pregledali in jih predali v ponovno uporabo v Sloveniji.

Več informacij o projektu in o tem, kako poteka celoten proces si priberite na naši spletni strani projekta.

 

Velikost škatle (mm) 400 x 400 x 650, Max teža: 10-15 kg

Dimensions40 × 40 × 65 cm
Ali že imate box?

Imam že box, Nimam še boxa