Ekovitek za šolski zvezek, dvoslojni

5,909,90

Odstranljiv ovitek za šolski zvezek iz dveh plasti blaga – A4 in A5 velikost

Ekovitek je pralen ovitek za šolske zvezke, prijazen do okolja in do otroške kože, saj ne vsebuje ftalatov in drugih škodljivih substanc. Njegova trpežnost zagotavlja večletno ponovno uporabo, je lep in prijeten na otip.

Ta čudovit ročno izdelan ovitek za zvezek je narejen iz dveh plasti bombažne tkanine iz rešenega blaga, ki ga je enostavno oprati pri 40°C, tako da bo zvezek vašega otroka vedno čist in zaščiten. Je izredno higieničen – operemo ga v pralnem stroju kar z ostalim perilom ter ga polikamo. Njegova trpežnost zagotavlja večletno uporabo. Sploh pa je všeč otrokom, saj je poseben, unikaten, trendi.

Narejen v Sloveniji.

Ne pozabite, da so ti predmeti ročno izdelani. Tako se lahko vzorec razlikuje glede na to, kako je tkanina razrezana. Na zgornjih slikah smo se potrudili, da natančno predstavimo dizajn in barve, vendar se lahko nekateri zasloni in monitorji razlikujejo po barvni predstavitvi.

 

Uporaba:
– na okvirček iz pralnega papirja napišete ime in šolski predmet s pralnim flomastrom (ki se v pralnem stroju spere)
– ovitek nataknete na šolski zvezek in pričnete z zbiranjem znanja!
– naslednje leto okvirček iz pralnega papirja obrišete z vlažno krpo, da lahko zapišete nove podatke (drugi razred, predmet) ali pa ga operete v pralnem stroju na max 40°C
– ovitek je spet pripravljen za uporabo v novem šolskem letu