Podarite staremu pohištvu novo podobo

Apr 21, 2021

Oživljanje starega in obrabljenega pohištva je odlična ideja, da podaljšate življenjsko dobo izdelkom in pri tem prihranite kar lep kupček denarja.

Na žalost, kot potrošniki raje kupimo nov kos pohištva, kot da bi obnovili starega. Če vaše pohištvo potrebuje nanos nove barve, morda novo tapeciranje ali predelavo, imamo za vas nekaj koristnih nasvetov.

S prekrivnimi barvami in izbiro pravega odtenka, vaša stara omarica zasije v novi podobi. Omarico dobro očistite, če je potrebno, zbrusite le toliko, da dobite gladko površino in prebarvajte z barvami. Lahko se igrate tudi s tapetami in tkaninami, kar bo dodalo prav poseben izgled vašemu pohištvu.

Z novim oblazinjenjem sedišča in premazom lesenega okvirja, vaši najljubši stoli postanejo ponovno moderni in dodajo klasični pridih vaši jedilnici.

Vsak kos pohištva se s časoma obrabi, obledi ali se raztrga. Nikar ne zavrzite starega pohištva, kajti po kvaliteti presegajo novo pohištvo. S tapeciranjem povrnemo stolom in sedežnim garnituram nov izgled in udobnost.

Lahko pa z nekaj izkušnjami in domišljije vašemu pohištvu vdahnete čisto novo podobo in funkcionalnost. Iz starinske, kmečke omare smo v naši delavnici naredili kar celotno pisarno.

Z apcikliranjem (kreativno nadgradnjo) ustvarite unikatne kose pohištva, ki bodo dopolnjevali vaš prostor in bodo odraz vas samih.

Od kolaža idej do barvne palete

Od kolaža idej do barvne palete

7 nasvetov notranjih oblikovalcev, kako prenoviti spalnico     Pri prenovi stanovanja vsak prostor potrebuje premislek in izbiro stila....