KNOF PRIHAJA V LJUBLJANO. TOKRAT 4GOOD!

Mar 15, 2023

Natanko pred dvemi leti smo v KNOFu zagnali COLLECTION KNOF, spletno trgovino oblačil, pohištva in dodatkov za dom ikoničnih znamk vrhunske kakovosti iz prejšnjega tisočletja. Collection je odgovor na trend instant potrošništva, saj Slovenci letno zavržemo 40.000 ton še uporabnih stvari, ki končajo v sežigalnicah in odlagališčih.

 

Misija KNOF je popularizacija trajnostnega načina življenja ter oblikovanje izdelkov in storitev, ki zmanjšujejo ali preprečujejo odpadke, zato smo z veseljem sprejeli nov izziv, ki nam ga je postavil Zavod 3MUHE, prva pravična trgovina v Sloveniji, ki bo od 25. marca 2023 gostila Knof collection.

 

V prenovljeni trgovini 3MUHE & KNOF Collection na Starem trgu 30 v Ljubljani bomo kupcem ponudili tako izdelke iz pravične trgovine kot vintage oblačila, oblačila slovenskih trajnostnih oblikovalcev ter evropskih trajnostnih blagovnih znamk. Ponudbo bomo popestrili z recikliranimi izdelki slovenskega porekla.

 

Vabimo vas na

Uradno otvoritveno zabavo v soboto, 25.3.2023, od 11.00 do 16.00, na trajnostni šoping po vaši meri, z ekostajling nasveti in degustacijo fair trade čokolade.

Ne zamudite pa tudi 20% otvoritvenega popusta na oblačila KNOF Collection – samo na dan otvoritve!

PROGRAM:

– pozdravni nagovori Žive Lopatič iz Zavoda 3MUHE in Mojce Žganec Metelko, direktorice Zavoda KNOF so.p.

– osebni stajling z ekostilistko Nino Goriaevo

– degustacija fair trade čokolade

– fair trade čaj in kava za obiskovalce ter darilca za prve kupce

 

 

Globalno gibanje za pravično trgovino vključuje tudi akterje socialne ekonomije, ki delujejo mednarodno, v zadnjih letih pa se bolj močno povezuje tudi z akterji, ki delujejo na nacionalnem nivoju. Temu zgledu sledimo tudi v Sloveniji tako, da ponudbo izdelkov iz sistema pravične trgovine dopolnjujemo z izdelki slovenskih socialnih podjetij in drugih akterjev socialne ekonomije ter na ta način doprinašamo k hitrejšemu razvoju tovrstnih praks pri nas.

 

#pravicnatrgovina #trgovinajemenjava #prijaznostsesplača #sopingbrezslabevesti

 

Od kolaža idej do barvne palete

Od kolaža idej do barvne palete

7 nasvetov notranjih oblikovalcev, kako prenoviti spalnico     Pri prenovi stanovanja vsak prostor potrebuje premislek in izbiro stila....

Enostavna prenova predalnikov

Enostavna prenova predalnikov

Končno ste zbrali pogum, da sami v vaš dom vnesete nekaj sprememb. Se morda poigravate z idejo, da bi prebarvali kakšen kos pohištva? In ker...