Bright skies »svetlo nebo« barva leta 2022

Dec 20, 2021

Dulux je vodilna britanska blagovna znamka z bogatimi izdelki in storitvami, ki so zasnovane tako, da vam pomagajo najti barve, ki vam bodo všeč. Podajo vam tudi potrebno strokovno znanje, ki ga boste potrebovali za doseganje odličnih rezultatov.  In tokrat so njihovi strokovnjaki za barvo leta 2022 izbrali barvo Bright skies (svetlo nebo).  

Barva je bila zasnovana kot vdih svežega zraka za vaš dom, vdih nebeško modrega optimizma. To je barva, ki naredi majhne prostore velike. Ima kratko valovno dolžino – tako, da je videti daleč od nas. Modri odtenek je bil ustvarjen kot odziv na skoraj dve letni »lockdown«. Predstavlja spremembo, optimizem, da nam leto 2022 prinaša spremembe na boljše, da znova zaživimo. Podjetje in notranji oblikovalci pa so si enotni, da Bright skies barva ne sodi samo na stene. Na stropu vam lahko pričara čudovit pogled v neskončno nebo. Modrih barv do sedaj nismo bili vajeni, zato bo njihova uporaba v domovih izziv za vse.  

 

 
Trosed Gutmann factory

 

S katerimi barvami s e ujema?

Barva prihajajočega leta je bila zasnovana tako, da se ujema kar s 37 drugimi. Razdeljene so v štiri različne barvne palete zasnovane tako, da ustrežejo vsem željam, zahtevam in slogom. Vse palete se razlikujejo med seboj, kar le dokazuje, da se barva leta 2022 lahko prilagodi vsakemu prostoru.   

»Greenhouse« barvna paleta dokazuje , da je tudi vse zelene odtenke možno združiti z modro. Če ste ljubitelj zelenih rastlin, jih bo barvni odtenek Bright skies samo še poudaril.  

 

»Studio« barvna paleta je resnično neverjetna. Modra barva  z roko v roki z rdečo, oranžno, rozo tvori nepričakovano in sodobno barvno kombinacijo.  

Če želite svoj prostor preoblikovati v mirno zatočišče miru, bodo nežni odtenki palete »Salon« ravno pravšnji. Gre za čudovito ravnovesje nevtralnih odtenkov, ki se zlivajo z bledo modro Bright skies. 

Paleta »Workshop« je večbarvna, vesela, svetla in je kot nalašč za prenove vaših prostorov. Z njimi v dom vnesete pozitivno energijo. 

Možnosti je neskončno. In kako se boste dela lotili vi? 

Prednosti pohištva iz ponovne uporabe

Prednosti pohištva iz ponovne uporabe

Ni nam treba zavreči našega dragocenega pohištva, ki nosi spomine družine ali celo več generacij. Naše pohištvo je priča našemu vsakdanjemu...

Od kolaža idej do barvne palete

Od kolaža idej do barvne palete

7 nasvetov notranjih oblikovalcev, kako prenoviti spalnico     Pri prenovi stanovanja vsak prostor potrebuje premislek in izbiro stila....

Enostavna prenova predalnikov

Enostavna prenova predalnikov

Končno ste zbrali pogum, da sami v vaš dom vnesete nekaj sprememb. Se morda poigravate z idejo, da bi prebarvali kakšen kos pohištva? In ker...

Nočna omarica ni samo kos pohištva

Nočna omarica ni samo kos pohištva

V spalnicah se sproščamo in si dnevno polnimo našo energijo. Poleg kvalitete postelje predstavlja tudi izbira nočne omarice pomemben del. Pri sami...